mandag, juli 30, 2007

Dette har ikke reinen spist opp enda.....
Som dere kanskje har fått med dere på nyhetene, så er det satt opp gjerde rundt Hammerfest. Dette er for å holde reinsdyra utenfor Hammerfest by. Men siden det er dårlig med vedlikehold på gjerdene, og reineierne ikke er å henter dyrene når de kommer innefor gjerdet, har ikke vi så mye hageblomster igjen. På fleip sies det at reinkjøttet smaker av blomsterløk. Men det er ikke så rart for de spiser heller opp det lille av blomster som hageeiere setter ut, enn å spise gress. Så hageeiere i Hammerfest er ganske forbanna til tider, når timevis med arbeid går rett i dass.


There are reindeer walking free in the streets of Hammerfest. They have tried to set up a fence around the town, but the reindeer just jump over it. And these flowers of mine has still avoid the reindeer. They eat up all the flowers and trees where ever they go. The owners of the gardens are rather pissed off sometimes, when all their work is destroyed by reindeer.

1 kommentar:

Marianne G sa...

Så flotte blomster du har. Får håpe at du klarer å berge dem unna tyvene - ellers så blir det kanskje mye finnbiff til middag utover vinteren? *fnise*