Pinterest

mandag, januar 14, 2008

Latviske votter graph 53

Disse er strikket i Lamullgarn. Jeg hadde en følelse av at de kom til å bli kjempesvære. MEN SÅ STOOORE???!!!!! Det hadde jeg ikke fantasert om.
Sitter å lurer på om jeg skal håndtove disse littegrann, men så er jeg usikker på hvordan de blir da? Eller så ser jeg ikke annet foran meg at de må gå til en mann størrelse grisslybjørn...... hi-hi...
These mittens are knitted in Lamullgarn. I had a feeling that they were gonna be huge... But oh my: SO BIG???!!! The only man who`s gonna fit these Disse er strikket i Lamullgarn. Jeg hadde en følelse av at de kom til å bli kjempesvære. MEN SÅ STOOORE???!!!!! Det hadde jeg ikke fantasert om.

7 kommentarer:

Carolyn sa...

The votter may be big, but they are lovely. I recognize some of those motifs from the mittens on my needles now!

Maud sa...

De ser härliga ut! Men storleken, ack ja. Jag stickade ett par från Håndplagg till bunader och folkedrakter, som också blev grizzlystora. Jag tovade dem i maskin, och det var fel. Storleken minskade just tillräckligt, de blev härligt tjocka och vindtäta, MEN mönstret suddades ut. Försök med handfiltning!

Anonym sa...

HA HA HA! Gerd,de er meget smukke, men jeg kan godt se at størrelsen er på den store side, for nu at bruge en underdrivelse! Jeg ville give dem lidt håndfiltning, mønstret kommer ikke til at træde helt så tydeligt frem, men så kan de da bruges. Eller også må du ud og finde dig en bjørn!!! ;-)

Anonym sa...

Oh how I like your mittens :) I´m gonna be here & look what you´ve done again when I get more time to sit down and...
And bigger mittens is warmer ;)...soooo lovely :)

Jan sa...

These are SO beautiful! Big, but beautiful. :-)

Anonym sa...

Hvad endte det med Gerd, fandt du en bjørn? ;-)

Pinneguri sa...

De er fantastiske, så vakre! Lammeull tover jo bra, men å tove disse er vel vandalisme, er det ikke? Heng de opp i glass og ramme, du, det ville jeg ha gjort :D